søndag 25. november 2012

Endelig!

Endelig har jeg blitt ferdig med teppe nevnt i DETTE INNLEGGET.


Totalt ble størrelsen 120cm i bredden, og 160cm langt. Stort, deilig og mykt, som skal holde Snuppa med selskap i sengen når hun blir litt større.

-Selv om det har vært lite blogging i det siste, så har strikkepinnene gått for fullt. Jeg har kommet inn i en periode med luer og lignende., hvor hovedplanen var julegaver.
Luene er strikket med Drops sitt nye Big Merino, dette garnet er akkurat like fantastisk som de tynnere forløperene Merino Extra Fine, og Baby Merino.
Litt forskjellige mønstere som er brukt her, den brune er 2r 2vr hele veien, den ved siden av er snurre lue med 2r 2vr forskyvet. Den beige til høyre på bildet under er fletter over 3 masker., og de to siste er samme mønster som DISSE PULSVARMERENE.  Håper disse får lykkelige mottakere  :)

Ellers tenkte jeg at jeg skulle nevne at jeg selger ganske mye av det jeg lager. Ta kontakt hvis det er noe av interesse eller ved spørsmål. Send gjerne mail til strikk@thatina.com.

6 kommentarer:

 1. Her var det mye fint. Lekkert teppe i fine jentefarger!
  Likte luene dine også. Jeg strikker lue i Drops Merino Extra Fine og liker det kjempegodt. Fine julegaver i alle fall.

  Ny fin uke ønskes deg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Ingunn. Jeg er totalt forelsket i merinoen fra Drops, meget behagelig garn!

  SvarSlett
 3. Flott teppe og fine luer du har strikket

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Liv :D Alltid koselig med tilbakemeldinger <3

  SvarSlett
 5. Superfine luer! Strikker du med pinne nr 4 eller 5? Og hvor mange masker hadde du ville lagt opp til barn...4-5 år? Voksen?

  SvarSlett
 6. Hei, E9ta :)

  Takk for kommentar! Desverre saa har jeg ikke sjans til aa huske hvilken pinne jeg brukte, eller hvor mange masker jeg la opp, da det er over 3 aar siden luene ble laget :)

  SvarSlett