torsdag 14. juli 2011

Sakte, men sikkert!

Nå har vi vært på ny veiing med lille Snuppa, og vekta sa hele 3500g!

Hun har slitt en del med mageknipe i det siste, og det er grunnen til at det blir litt lengre mellom blogginnleggene enn jeg først hadde tenkt. Blir lite søvn med en baby som hyler 15timer i døgnet. Det blir også mindre strikking enn jeg skulle ønske.., har ikke funnet en teknikk for strikk med en hånd enda. Hehe  :)

Har uansett blitt litt småting da, blandt annet et tykt teppe på omtrent 50x50cm som skal leveres til AMANDAPROSJEKTET


Dette er strikket med Baby Merino fra GjestalAS. Jeg brukte dobbel tråd og pinne nr6, og ble riktig så fornøyd. Kjempe tykt og deilig, og satser på at det vil passe godt til å gjøre det lunt og godt for en bitteliten baby. Ser og for meg at det kan være deilig å bruke som underlag i seng/vogn etter hvert.

Lille snuppa blir ofte kald på fingrene sine, men hun hater votter!  Og selv om hun er bitteliten, så har hun funnet ut hvordan hun tar av seg de vottene jeg har til henne... Så nå skal det strikkes votter som går lengre opp på armen, sånn at de blir vanskeligere å dra av. Irritasjonsmoment en liten periode, er bedre enn kalde hender og syk kropp på lang sikt.Disse blir strikket i Viking Eddagarn, på pinne 2,5. Håper og tror at mitt lille prosjekt skal bli godt mottatt med tiden.

Ble til slutt ferdig med luen til Snuppa også., og den har blitt brukt flere ganger allerede. Myk og deilig, og akkurat passe varm på et baby-hode.


Bestilte 6 nøster nøstebarn-garn som jeg fikk i posten i dag. Det er første gang jeg tar i dette garnet, og jeg ble overrasket over hvor grovt og "fibrette" garnet var. Hadde sett for meg noe mye mykere, iallefall siden alle skryter så enormt av garnet. Uansett, jeg synes det er for grovt til å bli små babyklær, og siden det er ubehandlet ull så kan det ikke i maskinen, så jeg måtte finne en plan som krevde minimal vasking. Så jeg tenkte et par puter til barnerommet må bli bra! Ser for meg noe striper med noe hjerte-mønster på en eller annen måte. Som sagt, bare i planleggingsstadie enda  :)


Nå har jeg endelig bestilt billetter hjem til gode Trønderlandet. Så da tar jeg med meg Mann og Snuppa, og reiser nå på mandag. Gleder meg noe voldsomt! Sender hjem Mann etter omtrent en uke, mens jeg og Snuppa blir ett par uker til (ingen returbillett bestilt foreløpig, har jo permisjon!).

4 kommentarer:

 1. For et nydelig teppe du har strikket. Farger til å bli glad av. God tur til Trøndelag! Vi kjører til Trondheim i morgen. Fortsatt god sommer, og kos deg med veslejenta! Småbarnstida går kjempefort, og lite søvn og lite strikking hører med synes jeg å huske.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det :D Er nok en del av sjarmen med lite søvn i noen mnd/år. hehe :)

  SvarSlett
 3. Så fint teppe, å flotte andre ting også:)
  Håper magevondten gir seg snart, var slik her i huset også de første månedene. Heldigvis varer det ikke så lenge fordi om det er utrolig slitsomt. Mna føler sge ganske maktesløs når de gråter utrøstelig hele døgnet.

  Bra dere reiser hit nå da, finværet kom i dag :) Håper dere får en fin tur å at finværet varer:)
  Fortsatt god sommer.

  SvarSlett
 4. Satser på at smertene gir seg om ikke lenge., så foreløpig står vi standhaftig ;)

  Finværet kom her og i dag, men blir deilig å dra på ferie til gamlelandet <3

  SvarSlett