fredag 17. mai 2013

Noe til Snuppa

Fant ut det var lenge siden jeg hadde laget noe til Snuppa nå. Hun har jo vokst så enormt siste tiden, og alle klær begynner å bli alt for små. Da må jo mor trylle  ;)


Den ser litt kort ut på bildet., men måtte brette den opp så den fikk plass på bildet. Den er i tunika-lengde, og er strikket med dobbel Viking Edda. Jeg er så heldig at jeg fortsatt har igjen rester av dette fantastiske garnet som nå desverre har gått ut av produksjon. Mønsteret finner du HER. Jeg har omgjort litt på halsen da jeg synes den orginale ble litt for høy, jeg strikket bolen litt lengre og ermene litt kortere. Dette er det første "genser-plagget" jeg har laget som jeg ble fornøyd med, og det som reddet meg var absolutt metoden med å strikke ovenfra og ned. Ingen knoting med å få trange ermer på pinnen eller noe, kjempe greit!  Dette er virkelig en super-enkel genser og det passer meg fantastisk bra   ;)


Da jeg ryddet litt i garn-lageret mitt, fant jeg plutselig ut at jeg fortsatt hadde masse rester (nesten 2kg....) igjen av PureMilk-garnet jeg fikk av kjære mamma'n min. Jeg fikk instant lyst til å lage et nytt sjal. Dette er standard 3kant-sjal., uten oppskrift. Bare økinger litt her og der  ;) Langsiden måler vel 180-190cm tenker jeg, og ca 60cm ned. Ekstremt mykt og deilig. Vanskelig å ta pene bilder av sjal, burde vel finne meg et pent sted jeg kan henge de opp utslått slik at de kan vise all sin prakt. Men det er jo selvfølgelig lettere om sommeren  :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar