mandag 6. februar 2012

Glemsk

Følte meg flink i dag da jeg leta frem kamera og strikketøy, for å stikke på verandaen for å ta bilder., eneste problemet var at jeg har jo allerede gitt vekk en del av det jeg har laget, sukk og stønn.....

Anyways, litt ble det jo likevel da  :D


To sjal, begge strikket i MiniDuett, ca 170-180cm på langsiden. Lagt til en rysjekant nederst som jeg ikke har pleid å gjøre før., men jeg synes det ble en stor suksess, og har nok tenkt å gjøre det på de neste jeg strikker også. Har også laget ett i grønn-toner (lik som pulsvarmerene jeg nevnte i DETTE INNLEGGET), men det ble det ikke bilde av desverre.

I samme garntype ble det også et langt herreskjerf i grått, med lyseblå tynne striper. Det ble julegave til min kjære bror, og jeg har derfor ikke bilde av det heller... sukk og stønn. hehe  :)

Dette er prosjektet jeg holder på med nå. En liten lue som skal til NFI Hordaland (nyfødt intensivavdeling), den ble desverre en god del større enn først planlagt og er nesten passe til Snuppa. He he, vi får satse på at det er noen som trenger en litt større lue og  :)  Mønsteret er egenkomponert., og det er starten på en lang treningsrunde med mønsterstrikk i kontrastfarger, dette har jeg ikke gjort på maaange år...!

Dette er strikket i babyull, og jeg har plan om 3-4 slike før jeg finner på noe annet. Satser på guttefarger når denne er ferdig. Jeg er veldig glad i blå, og det vises på Snuppa sin garderobe.

Aner dere hvor vanskelig det er å finne blå babyklær uten traktor/bil osv på? I det hele tatt jenteklær som ikke er rosa eller hvit? Omtrent umulig faktisk..... Og hva er greia med at ingen selger gensere til jenter (opp til str 80 ca)? Man får kjøpt noen få, de kommer i sett med bukse og de er som regel i et velur-stoff. Til gutter selger de hettejakker, men bortsett fra det så er ikke utvalget stort større der heller. Så, er det jeg som er helt på bærtur når jeg mener at bare body som overdel er for kaldt? Eller er det andre plagg som heller blir brukt?

Jaja, det får være dagens funderinger  :)

4 kommentarer:

 1. Flotte sjal :) Er visst litt svak for striper, merker jeg :) Og trasig at juleferien deres ikke ble helt som planlagt.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det :D Jeg er også inne i en skikkelig stripe-periode nå, blir striper på alt jeg lager for tiden. hehe :)

  SvarSlett
 3. Lekre sjal du har strikket!
  Jeg liker stripene og kontrastfagrene du har brukt.

  SvarSlett
 4. Takk takk :D Morro å prøve ut litt farger man ikke er så vant med å bruke. Alt skal liksom være så nøytralt for tiden., så jeg tenkte at alle kan jo ikke ha d sånn, hehe.

  SvarSlett