lørdag 2. juni 2012

Prøver fler nye ting

Jeg har fått en ny dille., jeg strikker Pixieluer med hals!

Basis-oppskriften på luen fant jeg hos DENNE DAMA, men hun har desverre slettet alle oppskrifter hun hadde lagt ut fordi noen har trakasert henne  :( 

Jeg har endret litt underveis etter hvert som luene har blitt fler. Blandt annet har jeg endret litt maske-antall, lagt til noen omganger her og der., og lagt til noe økninger rundt hodet for å få luen tettere rundt pannen.

Disse luene er kjempe morsom å strikke, og med dobbel tråd og pinne 4, går det unna så det suser. Heklekant rundt åpningen til ansiktet.Måtte putte en ballong inni den ene for å vise litt bedre hvordan de faktisk sitter på.

De er laget med deilige Drops Baby Merino.., det var jo tross alt salg på Drops-garn.  <3  Rakk heldigvis å bestille en runde til før salget var over  ;)

Foreløpig har jeg strikket 5 slike luer, de to første var "prøve-og-feile-prosjekt", så de ble "sove-ute-i-vogn-luer" til Snuppa, resten havner nok i gave-esken. Nettopp startet på lue nr6  ;)  Bruker i overkant 2 nøster på en lue, med dobbel tråd., og med mine modifikasjoner vil jeg si de passer fra 9-18mnd sånn ca.

4 kommentarer:

 1. Luene dine ble jo riktig flotte. Hvis det er mulig så ville jeg bli glad hvis du ville dele oppskriften med de endringene du har gjort.
  Takk for titten!

  SvarSlett
 2. Skal se hva jeg får til etterhvert :D aldri skrevet oppskrifter før :P

  SvarSlett
 3. Kjempefine! Alltid kjekt å prøve litt sjølv. Ønskjer deg ein fin søndag.

  SvarSlett