fredag 1. juni 2012

Prøver nye ting

Lenge siden forrige innlegg nå...

Jeg har startet på jobb igjen etter permisjonen gikk ut, noe som var med meget blandede følelser. Foreløpig har det gått greit forsåvidt, og nå som jeg begynner å komme litt inn i det igjen, så begynner det faktisk å bli litt gøy å gå på jobb igjen.  :)

Vi har også feiret 1års-dagen til Snuppa. Begynner virkelig å bli stor jente nå, tiden går jo så fort!

Litt produksjon har det jo blitt i løpet av den siste mnd., blandt annet så har jeg gjort ferdig sjalet jeg nevnte i forrige innlegg.


Dette er også laget i PureMilk fra Viking., og er et standard trekant-sjal med hullrader som gir en volang-kant i nedre kant av sjalet.

Har også prøvd meg på noe morro med litt "restegarn"  (klarte ikke vente til jeg faktisk hadde restegarn, så jeg startet på nye nøster..   :P ). Fikk tipset fra en blogg jeg fant., men det er kjempe lenge siden, og jeg husker desverre ikke hvilken blogg som skal få krediten for den. Fargene matcher fargene som er på rommet til Snuppa, og skal da selvfølgelig henge der inne etterhvert.


Garnet er et eller annet bomulls-garn jeg fant i skapet, i lilla-toner og en rosafarge. Klokka er en veldig enkel og billig greie fra Ikea.

3 kommentarer:

 1. Utrolig kul klokke! Hvordan går du fram når du skal feste det? Lim?

  SvarSlett
 2. Så morsom den klokka ble! Utrolig hva en strikkakant kan gjøre med ei Ikea-klokke.

  Riktig god helg!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentarer :D

  Hele greia er strikket som en remse, som er litt kortere enn omkretsen på klokka., så syr jeg sammen endene. Når jeg da strekker kanten rundt klokka, så sitter den ganske godt av seg selv siden det er rillestrikk. Jeg tar så en tråd og trer rundt kanten på baksiden av klokken, så strammer jeg den litt (ikke mye, da glir kanten av). den gjør sånn at kanten ligger pent inntil på baksiden og. Og den holder på plass alle tråd-endene som du strengt tatt ikke trenger å feste ;) Da kan jeg ta den av og vaske/bytte ut hvis jeg så vil en gang :)

  SvarSlett