fredag 7. oktober 2011

Mye morro

Det har skjedd en del i det siste altså., selv om jeg ikke har blogga på lenge og når jeg først gjør det så er det om konkurranser og katter i sofaen  ;)

Først og fremst har Snuppa endelig passert 6kg og 5mnd  :D  Vi er overlykkelige!  Sover godt, spiser godt og har det egentlig veldig fint. Hu har nå hatt en runde med å teste forskjellige lyder, hvor det først var generell babbel, så ble det roping, så ble det en rar gurglelyd i halsen og nå tester vi volum... I starten var hun fokusert på en ting i 2-3dager i strekk, så gikk det over til noe annet. Men nå, når hu tester volum, har hu holdt på i over en uke.. med HYLING, sånn at det skjærer i ørene, og hodet kjennes ut som det skal eksplodere. Og hun har ingen formening om når det er fornuftig å bruke høyt volum så hun kan like gjerne bruke det når hu ligger alene på gulvet som når hun blir bært og har munnen rett ved ørene våre.

Nå har vi jo vært midt inne i planlegging av dåp. Jeg har handlet inn alt jeg trenger til dekking av bord (tror jeg...), invitasjonene er sendt og svart på, bordkort er designet men ikke laget riktig enda, og halve kjøkkenbordet mitt er dekket av kubbelys som skal spres rundt på bordene. Tror det blir bra  :)


 Dåpen blir nå på søndag, og  jeg tror det skal bli bra altså!  Skal bli kjekt å få samlet omtrent hele slekta, er jo mange som ikke har møtt hverandre enda  :)

Ellers har jeg og Snuppa vært på babytreff, var kjempe koselig!  Håper vi klarer å fortsette med treffene, er kjempe koselig og nyttig å treffe andre med barn på samme alder.

Også var jeg på strikketreff med 30 strikke/snakke-gale kvinnfolk fra tidligere undergruppen til Amandaprosjektet NFI HORDALAND & SOGN OG FJORDANE (Facebook gruppe). Jeg må si at dette er en fantastisk herlig gjeng!  Deilig småsnacks fikk vi, billig garn fikk vi kjøpe og masse fikk vi snakket om hvorfor vi brenner for dette prosjektet. Dette er kreative og meget flinke damer.

Innimellom får jo jeg strikket litt også da. Hehe. Har fått til et julerødt juleteppe som skal bli julegave til Haukeland...
Ser fargene ble helt på trynet denne gang (gult lys på badet, og mørke natta ute...), men det er altså julerødt med en hvit heklet kant rundt. Strikket skrått, fra hjørne til motsatt hjørne, ca 50x50cm. Laget i billig Nille Baby Merino, varmt og godt, men jeg synes ikke kvaliteten holder så lenge. Det er sikkert ikke så mange som ønsker julerøde tepper i april uansett...

Har også fått laget barselgave til en venn som har hjulpet meg med mye. Han og damen venter en liten gutt i november, og da ville jeg lage noe kjapt jeg kunne sende i posten. Det ble et babyteppe, også strikket skrått, men der er det øket slik at det ble en hullkant rundt teppet. (Idè tatt fra Nøstebarn sitt babyteppe).


Her ble også fargen helt syk.... Dette er da dus baby-blå... liksom.... sukk.... Det er omtrent 110x110cm, så det skal bli deilig å pakke en liten baby inn i. Det er strikket av Viking Eddagarn, ( jeg elsker det garnet!), og det er løst strikket på pinne 4,5.

Til sist..  :)  Tusen takk til alle dere som stikker innom bloggen min! Det setter jeg stor pris på!  Jeg liker selv veldig godt å lese diverse blogger, så legg igjen en kommentar så leser jeg gjerne din blogg også  :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar