onsdag 5. oktober 2011

Prosjekt; Sofa uten katt

Vi har jo tilsammen 4 katter boende hos oss. 2 av de trives best ute, og er som regel ute konstant., og 2 er skikkelige sofa-puser.

Vi starta ut med en katt, som så mange andre. Den fikk lov til å ligge i sofaen, fordi "det gjorde jo ingenting det da". Gammel sofa....

Men nå som det er to fastboende i sofaen og to sporadiske, så samles det enormt mye dritt der. Og det er eneste sofaen vi har, så vi har heller ingen andre steder å plassere folk når vi får gjester.

Nå har det jo vært lovlig for dem å ligge der så lenge dem kan huske., så vi måtte ty til litt mer avanserte midler enn å bare kaste de ned.

Vi kjøpte derfor senger til dem., 149kr på Europris, 2 stk foreløpig.


Disse ligger nå i hver sin sofa., og foreløpig dom er:


..meget godkjent, og:


...delvis godkjent (ganske bokstavelig..)

Planen er nå at de skal få bruke putene sine en stund, sånn at putene er gnidd inn med deres lukt., også kommer vi til å flytte pute/katt til et mer egnet sted. Da er det klart for total ned-vasking av sofaene, få vekk alle kattehår og all kattelukt., og vi er ett skritt nærmere å faktisk kunne bruke penger på ny sofa en eller annen gang  :)

2 kommentarer:

  1. Hehe, herlige katter :) Kjenner til "sofa full av dyr med skitne poter". Her i huset har vi "løst" det med å ha ikea sofa med vaskbart trekk. Ikke det at alle poteavtrykkene forsvinner så lett, men i verste fall går det an å kjøpe nytt trekk.

    SvarSlett
  2. Fru Helianthus, blir nok vaskbar sofa her og når vi har penger til det. Men da pga ungen, og ikke kattene :P

    Foreløpig har vi iallefall fått sengene ned på gulvet., og det er bare 1 av 4 katter som fortsatt lurer seg opp i sofaen når vi ikke ser på. Er jo tross alt fortsatt bedre og mer oversiktelig å ligge der. hehe :)

    Håper du har en fin helg! :D

    SvarSlett