mandag 12. mars 2012

Grått, men varmt

Det har regnet enormt siste døgnet her på vakre vestland, men det har holdt seg på deilige 8-9plussgrader.

Jeg begynte på sengeteppe til Snuppa. Det er strikket i MiniDuett etter havskum-mønster. Jeg fulgte Pickles sitt mønster. PÅ VEG-HELSETEPPE.


Meget fornøyd med arbeidet så langt., og det går rimelig kjapt siden det er tykke pinner. Strikket med MiniDuett (selvfølgelig..), og det er ca 120cm i bredden, og kommer vel til å bli 150-160 i lengden. Kjempe deilig og mykt, som jeg håper kommer til å være til glede for Snuppa i mange år fremover.

Likevel måtte sengeteppet vike litt da jeg fant ut at Snuppa trengte pose nedi vogna si. Jeg har jo voksi-pose til henne som jeg er kjempe fornøyd med., men nå som det begynner å bli oppi 10plussgrader ute, så er den rett og slett for varm.

Snuppa sover gjerne ett par timer to ganger for dagen ute i vogn, og på de varmeste vårdagene har hun bare ligget i body og strømpebukse nedi voksi-posen og hun har vært så varm at bodyen har vært klistret til ryggen hennes og håret sett nydusja ut. He he.

Derfor måtte jeg forte meg å strikke en sovepose. Denne strikkes med dobbel merinoull-tråd og blir kjempe tett og god, og jeg håper den blir lun uten å bli så enormt varm som voksi-posen blir. Selv med dobbelt garn, så tar dette grusomt lang tid i forhold til hva som er ønskelig.... Det er forferdelig tungt strikketøy, og jeg kjenner det i håndleddene etter et par omganger. Så det blir mange pauser, desverre.

I pausene strikker jeg andre småting. Jeg fikk bestilling på pulsvarmere, 3 par til sammen. Dette er første gang jeg har fått bestillinger., så det er jo kjempe morro!


Det første paret skulle matche det øverste sjalet i DETTE INNLEGGET, og helst i samme type garn. No problem!

Jeg har forresten solgt mitt første strikkeplagg! Plagget er sjalet fra DETTE INNLEGGET. Planen for det var egentlig julegave, men jeg ble ikke enig med meg selv hvem som kunne passe i de fargene, så det ble liggende i skuffen. Så tilfeldigvis viste jeg det frem til noen som mente det kunne passe perfekt til deres mor, og de kjøpte det for 200kr. Det dekker garnutgifter og jeg fikk det endelig ut av huset. :D

Win-win!

Har også strikket meget enkle pulsvarmere til meg selv og (kanskje på tide?), disse skal jeg bruke hver onsdag fremover. Onsdager er jeg nemmelig i en stall og tar meg av 4 hester. Dette er hos en nabo som trengte litt hjelp, så jeg tar hestene inn, møkker, pusser og koster, og selvfølgelig kooooser. Da er det deilig med tykke pulsvarmere som kan holde henda litt varme.


 Disse er strikket i ganske tykk merinoull, kjempe enkle 2r2vr, og uten tommel.

Som så mange andre for tiden, så har jeg også søkt meg inn på WWW.STRIKKEBLOGGER.NO. Og som så mange andre så håper jeg jo dette kan gi litt mer blest rundt bloggen. He he  :)

Håper jeg raskt blir godkjent som medlem, så jeg kan fronte dette merket med stolthet  ;)

Strikkeblogger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar