torsdag 22. mars 2012

Votter

Jeg er endelig ferdig med mitt aller første votte-par i stor størrelse. Jeg har jo laget babyvotter før, ett par ganger., men aldri gidda å gjøre ferdig i voksen størrelse. Denne gang brukte jeg et garn jeg har gledet meg voldsomt til å strikke med, Pickles Extra Fine Merino, som jeg nevnte i DETTE INNLEGGET for veldig lenge siden. Nøstene har ligget i skapet mitt og bare ventet på riktig prosjekt., og jeg fant ut at som strikkemotivasjon så var dette garnet perfekt. Derfor ble det altså votter., til og med en vott på hver hånd denne gang (i motsetning til de mange andre ganger jeg har prøvd meg på vottestrikk og bare gitt varme til den ene hånden....).

Jeg brukte en heeeeelt basic grunnoppskrift uten økning til tommel (man klatrer jo ikke mount everest første treningsdagen...), og jeg synes jeg klarte jobben rimelig greit altså. Er nesten så jeg skal påstå at det var litt morro  :D    ... og garnvalget var nok ganske vesentlig assa....  Tror aldri jeg har strikket med så deilig garn før, og det motiverte virkelig til å starte på vott nr2. Tror faktisk jeg skal se om jeg får tynet det såppas at det ender opp i ett par til. Greit å begynne og fylle gaveesken allerede vel, er jo snart jul!    ;)

5 kommentarer:

 1. Det er absolutt verdt å applaudere ditt første store vottepar. Gratulerer!

  Ha en fortsatt fin torsdag!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Ingunn! Det er alltid en glede å se kommentarer fra deg <3

  SvarSlett
 3. Kjempefine vottar!! Dette gjekk jo kjempefint og du er klar for nye utfordringar. ;) Det er alltid kjekt å prøve ting ein ikkje har gjort før. Ønskjer deg ei fin veke.

  SvarSlett
 4. Kjempefine votter! Har du brukt en oppskrift eller funnet på selv?

  SvarSlett
 5. Takk for det, Astrid! Dette er egen oppskrift ja, strikket bare etter egen hånd :)

  SvarSlett